Hoe werkt het…?

Een summiere omschrijving voor een eerste gebruik als het niet meteen lukt!

Na betaling van het abonnementsgeld 2019 krijgt iedere abonnee de vaste usernaam en de login toegemaild. Trek je daarbij niets aan van genderproblemen, maar tik gewoon de gegeven codes in en je komt in het werk menu.

Daarna ga je bij downloads naar de gewenste Servicemaand, daar vind je een PDF van het nbekende redactieboekje met alle bladzijden met teksten en afbeeldingen. De PDF open je door deze aan te klikken met de ‘gewone’ muisknop en Adobe herkent de PDF om te openen.

Op de zelfde manier kunnen ook de tekstdocumenten in Word worden geopend.

De illustraties open ik met derechtermuisknop, waarbij ik kan kiezen uit Openen of bv opslaan als… en het dan meteen in een eigen map te plaatsen. Soms moet je eerst dubbelklikken op de afbeelding om deze zich te laten ontsluiten voordat het zich laat openen of opslaan. Maar dat blijkt vrijwel iedereen te lukken, dus even proberen en vooral rustig blijven, het komt goed…

Eenmaal de werkwijze ervaren kun je altijd 24/7 bij het aangeboden materiaal! Succes en een ruim gebruik van ons aanbod!!